ESTIMARE PRET

Datele vor fi folosite doar pentru contactare, conform gdpr

Suntem diponibili NON-STOP pentru urgente ( WhatsApp)

Ne puteti contacta Telefonic, WhatsApp sau folosind formularul de contact

Seriozitate & Experienta

Dorim Sa ne Remarcam!

Stim cat de importanta este seriozitatea intr-un proiect care implica costuri substantiale, dorim sa va aducem la cunostinta ca calitatea si seriozitate sunt pe primul plan in echipa noastra. Fiecare deviz de lucrare sau reparare va fi respectat cu strictete.

acoperisuri-4.jpg
+ 250
Proiecte Realizate
+ 25
Parteneri Oficiali

Proiecte Finalizate Cu Succes

Dorim sa va prezentam cateva dintre proiectele noastre finalizate cu succes, am finalizat  cu succes peste 250 de proiecte pentru diferite persoane fizice si companii.Clientii nostri ne recomanda in continuare.

Clienti Nostri Ne Recomanda

Recenzile Clientilor

Greu gasesti in ziua de azi o firma serioasa care sa lucreze bine si sa poti avea incredere in ea.Acesti baieti au terminat peste 300mp de acoperis in cateva zile.O lucrare de nota 10.Felicitari!
Codrut Brancoveanu
Proprietar
O firma buna in care am avut incredere si ma bucur ca am colaborat cu ei.Cautam pe cineva sa imi renoveze acoperisul cu materiale bune si la un pret pe care sa mi-l permit.Eu sunt foarte multumita!
Madalina Antonia
Proprietar
Am cautat pe google '' Reparatii Acoperisuri''.Am dat de acest site, i-am contactat si am ajuns sa batem palma.Insa nu regret nici o clipa ca am dat de voi, deoarece sunteti niste baieti de nota 10.Va multumesc!
Darius Cziki
Proprietar

Obtine Oferta Pret

Suntem disponibili in toata tara.Colaboram cu specialisti renumiti in domeniu!

Raspundem in maxim 24 de ore

Apelare